Een betrouwbaar, veilig en voordelig betaalplatform voor uw webwinkel

Aanmelden voor een gratis testaccount

HowPeoplePay

HowPeoplePay.com is een Payment Service Provider (PSP), een dienstverlener voor betalingsverkeer op internet. In 2011 zijn wij als Payment Service Provider opgericht door een toegewijd internationaal team van experts op het gebied van online betalingen. Ons geavanceerde betalingsplatform biedt u de mogelijkheid om veilig en snel online betalingen te accepteren.

Een Payment Service Provider die totaaloplossingen aanbiedt

Wij zijn een collecterende Payment Service Provider. Dit betekent dat we zorgen voor de volledige administratie en de uitbetaling van de transacties. U hoeft als ondernemer zelf geen overeenkomsten af te sluiten met acquirers zoals bijvoorbeeld Ideal of Paypal om de verschillende betaalmethoden in huis te halen.

Payment Services op hoog niveau

Bij HowPeoplePay.com begrijpen we dat het beheren van betalingen een hoge mate van vertrouwen vereist. Ons Payment Service Provider betalingssysteem is volgens de hoogste standaarden. Zo is het betalingsplatform volledig PCI DSS compliant, wat voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van VISA en MasterCard, en is HowPeoplePay.com gecertificeerd door Currence (iDeal).

Met meer dan 10 jaar kennis en ervaring is HowPeoplePay.com een betrouwbare Payment Service Provider én partner voor al uw online betalingen.

Our partners
© 2018 HowPeoplePay.com | welcome@howpeoplepay.com