Een betrouwbaar, veilig en voordelig betaalplatform voor uw webwinkel

Aanmelden voor een gratis testaccount

Vergroot uw online omzet en verlaag uw kosten met de oplossingen van HowPeoplePay

  • Alle populaire betaalmethoden
  • Automatische facturatie- en aflettermodule
  • Anti-fraude module

Betaalmethoden

Via HowPeoplePay.com koppelt u makkelijk alle populaire betaalmethoden aan uw webwinkel zoals iDeal, creditcards en Paypal.

Ons betaalplatform biedt een breed scala aan functionaliteiten waarmee u het maximale uit uw webwinkel kunt halen, waaronder een uitgebreide anti-fraude module, betalen via telefoon of email en een betaalpagina in eigen look & feel. Voor meer informatie over ons platform: klik hier

ideal

iDeal is op dit moment de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland en daarom onmisbaar voor iedere Nederlandse webwinkel. Daarnaast is het ook één van de meest veilige betaalmethoden. Uw klant betaalt direct via de vertrouwde bankomgeving en kan de betaling niet meer terug draaien.

iDeal is via HowPeoplePay erg voordelig! U betaalt slechts €0,45 per transactie en geen maandelijkse kosten.
Het aansluiten is eenvoudig én gratis.

visa HowPeoplePay biedt alle populaire betaalmethoden voor uw webwinkel, zoals Ideal, Paypal, Mastercard en VISA

Creditcards is de meest gebruikte internationale betaalmethode. Ook in Nederland is de creditcard populair. Van 1 op de 20 Nederlanders is de creditcard zelfs de favoriete online betaalmethode.  Helaas zijn creditcards ook doelwit van internet fraude. HowPeoplePay doet er alles aan om de risico’s voor u en uw klanten te minimaliseren. Zo bieden wij een gratis anti-fraude module waarmee u onder andere bepaalde IP-adressen, landen en creditcards kunt blokkeren. Daarnaast is ons betaalsysteem PCI DSS compliant, wat betekent dat het voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van de grote creditcard maatschappijen.

paypal
Paypal is een veilige en snelle online betaalmethode, waarbij de koper zijn betaalgegevens niet hoeft de te delen met de webwinkelier. Om te kunnen betalen, wordt een creditcard en/of bankrekening aan een PayPal-account gekoppeld. De koper kan vervolgens met enkel een email adres en wachtwoord inloggen in de PayPal-omgeving om zo een betaling te bevestigen.

overboeking
Bij een overboeking maakt de klant van uw webwinkel het geld over van zijn rekening naar de derdenrekening van HowPeoplePay. De betaling kan dan automatisch gematcht worden met de openstaande factuur. HowPeoplePay stort het bedrag vervolgens op de rekening van uw webwinkel.

incasso

Bij een automatische incasso ofwel een (eenmalige) machtiging geeft uw klant toestemming om een bedrag van zijn bankrekening te halen voor de order die hij of zij heeft geplaatst bij uw webwinkel. HowPeoplePay kan het bedrag voor u incasseren via haar derdenrekening. Op deze manier kan de betaling automatisch gematcht worden met de openstaande factuur. HowPeoplePay stort het bedrag vervolgens op de rekening van uw webwinkel.

Our partners
© 2019 HowPeoplePay.com | welcome@howpeoplepay.com